Krepfl d.o.o. je ugledno slovensko podjetje, ki se ukvarja z upravljanjem in vzdrževanjem objektov ter izvajanjem gradbenih del. Njihova zavezanost kakovosti, strokovnosti in inovativnosti je postavila podjetje med vodilne akterje na področju gradbeništva in upravljanja nepremičnin v regiji.

Podjetje Krepfl d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008 in je skozi leta pridobilo bogate izkušnje ter razvilo široko paleto storitev, ki so prilagojene potrebam različnih strank. Naše strokovno osebje je ključno za uspeh podjetja in zagotavlja vrhunsko izvedbo vsakega projekta.

Naša vizija je postati vodilno in inovativno podjetje na področju upravljanja in vzdrževanja objektov ter gradbenih del tako v Sloveniji kot tudi v mednarodnem merilu. Skozi stalno zavezanost kakovosti, trajnosti in nenehnemu vlaganju v razvoj in tehnološke inovacije si prizadevamo ustvarjati varne, energetsko učinkovite in trajnostne objekte, ki izpolnjujejo potrebe naših strank.

Želimo si biti prepoznani kot partnerji, ki strankam omogočajo udobno, varno in trajnostno bivanje ter poslovanje. Naš cilj je izboljševati kakovost življenja ljudi in prispevati k razvoju skupnosti, v katerih delujemo.

15+
240+
2000+
60+